Öregedés ellen a Vulkánfürdő gyógyvizével

Mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát – szokták mondani. Ezért ahogy idősödünk, időközönként áldoznunk kell a közérzetjavító szolgáltatásokra. Például célszerű rendszeresen gyógyfürdőbe járni… Ha szeretnénk sokáig jól érezni magunkat, keressünk kimondottan olyan gyógyvizet, ami hatásos az elöregedési folyamatok következtében kialakult panaszokra. Ilyen a Vulkánfürdő gyógyvize.

Az itteni gyógyvíz kiválóan alkalmas az idősödéssel járó ízületi panaszok kezelésére.

A gerincben és az ízületekben kialakult porckopások elleni küzdelemben nagyon sokat segíthetnek a celldömölki kezelések.

Fontos kiemelnünk továbbá, hogy az ízületeket körülvevő izmok és az inak fájdalmának enyhítésére is kiváló a Vulkánfürdő gyógyvize, ahogy más reumatológiai problémák – derékfájás, derékből kisugárzó fájdalom, tartási rendellenesség, statikai zavarok – esetén is eredményesen használható.

Ahogy a stressz és a túlterheltség ellen is könnyebben felvehetjük a harcot, ha időközönként lazítunk a Vulkánfürdő gyógyvízében.

Itt említenénk meg, hogy a fürdőben számos más szolgáltatás is segít, ha kicsit stresszesebbek lennénk. Ezeket itt gyűjtöttük össze.

De kiemelnénk a szaunázást is, mint “fiatalító” szolgáltatást. Hogyha most ismerkedne a szaunázással, ezt a bejegyzés olvassa el! Ha pedig nálunk jár és “izzadna” egy jót, ezeket a vulkánfürdős szaunázós programokat nézze meg feltétlenül!

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020