Ilyen remek wellness csomagok közül választhat a Vulkánfürdőben

Mikor máskor próbálnánk ki az új wellness szolgáltatásokat, mint az év végi hajtás után, amikor az átlagnál is nagyobb szükségünk van a lazításra? Ha nyitott az új dolgokra, ezek a kényeztető Vulkánfürdő-szolgáltatások Önnek valók.

Összesen hét wellness kezelést, illetve csomagot gyűjtöttünk össze. Masszázsok, testkezelések, kényeztető fürdők, sóbarlang kezelések… Rengetegféle wellness kezelés egy csomagban.

De nézzük a részleteket és az árakat!

A Dolce vita – édes élet csomagban egy 30 perces csokoládés masszázs, egy ötven perces csokoládés testkezelés és egy 15 perces relaxáló fejmasszázs található. Mindez 11 ezer 490 forintba kerül.

Ha teljes testi megtisztulásra vágyik, a tengeri sós csomagunkat ajánljuk. Aki ezt választja, lehetőséget kap arra, hogy 30 percet töltsön el a sóbarlangban. A csomag tartalma továbbá egy 20 perces sós testpeeling, egy algás testpakolás és egy sós vizes kádfürdő. Az ára 14 ezer 490 forint.

A harmadik a “szépség csomagunk”. Ez egy 50 perces, mediterrán aromákba burkoló testpakolást és egy 20 perces féltest masszázst tartalmaz. Plusz még egy Kleopátra fürdő is jár a “Mindent a szépségért” csomagot választóknak. Az ára 10 ezer 990 forint.

Vulkánfürdő masszázs

Kényeztető kezelések a Vulkánfürdőben

A kényeztető csomag része egy 50 perces levendulás relaxáló testpakolás – közben 15 perces fejmasszázst kap a vendég. A csomaghoz tartozik egy 20 perces levendulás aroma pezsgőfürdő és egy 30 perces mediterrán gyertyafényes kényeztető aroma masszázs, plusz egy csésze tea. A csomag 13 ezer 490 forintba kerül.

Az alakformáló csomagokból két félét is kínálunk a Vulkánfürdőben. A kis csomag része egy 50 perces algás testpakolás, egy 20 perces cellulit masszázs, egy 30 perces Body Wrapping, plusz egy csésze tea. Valamint egy 20 perces tengeri sós testpeeling és egy 20 perces agyagos testpakolás. Ennek az ára 23 ezer 490 forint.

A nagy csomag része egy 50 perces algás testpakolás, egy 20 perces cellulit masszázs, egy 30 perces Body Wrapping és egy csésze zöld tea. Továbbá egy 50 perces kávés karcsúsító testpakolás, közben pedig egy 15 perces arcmasszázs és egy csésze kávé. A csomagba tartozik továbbá egy 20 perces tengeri sós testpeeling és egy 20 perces agyagos testpakolás is. Ennek a csomagnak az ára 32 ezer 490 forint.

Mindkét alakformáló csomag kezeléseinek igénybevétele után szaunázás ajánlott.

És végül nézzük a stresszűző csomagot!

Ebben egy 20 perces manager masszázs, egy 40 perces reflexzóna talpmasszázs, plusz egy lábfürdő található. Továbbá lehetőség arra, hogy 30 percet töltsünk el a sóbarlangban.

 

Várjuk Önt is a Vulkánfürdőben! Ha a belépőjegy árainkra kíváncsi, itt nézzen körbe!

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020