Egy kellemes wellness a két ünnep között?

Sokaknak nem kérdés, hogy mi lesz a program a két ünnep között. A rokonlátogatások mellé a legtöbbeknek belefér egy kis családi wellness is. Viszont mielőtt útnak indulunk, azért érdemes átgondolni, hogy hova megyünk fürdőzni.

Egyrészt az árat kell mérlegelnünk, számba kell vennünk, hogy milyen attrakciókat, szolgáltatásokat kínál a fürdő, harmadsorban pedig a várható tömeggel is kell számolni. A legnépszerűbb “óriásfürdőkben” ilyenkor mindig zsúfoltság van még annak ellenére is, hogy a belépőjegyek árai többnyire itt a legmagasabbak.

Vagyis, ha kicsit nyugalmasabb, olcsóbb, de ugyanúgy élményteli kikapcsolódást szeretnénk, a “kisebb fürdőket” is célszerű megnézni, akár a Vulkánfürdőt.

Bár a “kisebb fürdő” kifejezés ebben az esetben nem igazán helytálló, hiszen Celldömölkön 8 medencében lehet fürdőzni. Ezek közül több teljesen fedett, de olyan is található itt, ami félfedett termálvizes. Így itt a téli időszakban is van lehetőség lazítani a szabad levegőn, méghozzá nagyon kellemes módon, a gőzölgő termálvízben. És akkor még nem említettük a szintén beltérben lévő gyermekvilágot, a pihenőteret, a szaunát, a különféle masszázsokat. Sorolhatnánk, hogy itt mennyi minden várja a vendégeket. És mindez töredék áron egy nagy fürdő jegyáraihoz képest.

December 30-án előszilveszteri programok lesznek a Vulkán Gyógy- és Élményfürdőben. Délután egyebek mellett csúszdaversenyt szervezünk, és a búvárkodást is ki lehet próbálni. De a Mira Orient Art hastánc stúdió is készül egy bemutatóval.

vulkan-therme-kinderwelt-07_02-2

Nálunk egy felnőtt belépő csupán 2 ezer 400 forintba kerül, egy gyermek jegy pedig 1 190 forintba.

További részletek az árakról itt.

Szóval, ha egy igazán kellemes wellnessre vágyik, mi várjuk a Vulkánfürdőben az ünnepek alatt is. Az ünnepi nyitvatartásról itt tájékozódhat.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020