Ajándékozzon fürdőbelépőt, wellness szolgáltatást Valentin-napra!

Ki ne örülne egy kis kényeztetésnek?

A Vulkánfürdőben most 20 százalék kedvezménnyel vásárolhatók meg az ajándékkártyák. Mutatunk négy wellness szolgáltatást, aminek biztosan örülne az Ön párja is.

Masszázs

A masszázsaink közül kifejezetten kényeztető a teljes test masszázs, de szintén kikapcsol és ellazít egy kellemes talpmasszázs is. Ugyanakkor Valentin-napon talán kicsit extrább kényeztetésre is nyitottak vagyunk, ezért egy mézes vagy egy csokoládés masszázs is kimondottan jó ajándék lehet ilyenkor.

Test- és arckezelés

Még talán egy férfinak is jó ajándék egy algás testpakolás. De egy nőnek biztosan, hiszen a kezelés számos egyéb jótékony hatása mellett segít széppé varázsolni a bőrt.

Szaunázás

Februárban, Valentin-napon egy remek szaunázással egybekötött wellness biztosan mindenkinek jól esik. Szerintünk ezzel nem lehet mellényúlni. Hiszen kikapcsolni, ellazulni mindenki szeret. És a szauna segít ebben.

Gyógyvizes pezsgőfürdő

Ha a kényeztetésre gondolunk, a wellness vonatkozásában biztosan eszünkbe jut a pezsgőfürdő. Celldömölkön a Vulkánfürdőben a kinti jakuzziban télen is lehet lazítani. A gőzölgő termálvízben üldögélni kimondottan kellemes és pihentető érzés. Különösen akkor, ha ezt a párunkkal tehetjük meg.

Layout 1

Ha Ön is kedvet kapott, lepje meg szerelmét Valentin-napon Vulkánfürdő ajándékkártyával! A részletekért keressen minket!

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!