Ezeket a Vulkánfürdő akciókat nézze meg Ön is!

Rengetegféle új akcióval várjuk a Vulkánfürdőbe érkezőket. Nehéz is az összeset felsorolni, de azért teszünk egy próbát. Igyekeztünk a wellnesst kedvelőknek és a gyógyulni vágyóknak is kedvezni. Mutatjuk a részleteket.

Kezdjük azzal, hogy a Vulkánfürdőben a hétfő mellett most már a csütörtök is fürdőnap. Ez pedig azt jelenti, hogy a kiemelt időszakoktól eltérő napokon a felnőtt, a diák és a gyermek napijegy csupán 990 forintba kerül. Míg a nyugdíjas napijegy ára 690 forint.

arakborito

Szaunaakciót is hirdettünk. Eszerint egy szaunavilág napijegy 1550 forint helyett 1190 forintba kerül. Míg a délután 5 óra után megváltott szaunavilág jegy 1190 forint helyett csupán 790 forintba. A kedvezmény minden hétköznapra vonatkozik.

A fürdőben új, kényeztető csomagajánlatok is kérhetők. Egyebek mellett olyanok, amikben a belépőjegy mellé masszázs is jár. Nézze meg a részleteket itt!

Ugyanakkor fontos kiemelnünk, hogy bizonyos időszakokban a TB támogatott kezelésekhez 20-50 százalékos önrész kedvezmény jár. De érdemes azt is tudni, hogy a gyógyulni vágyók kérhetnek utazási költségtérítést is. Szombatonként pedig ingyenes reumatológus szakorvosi vizsgálaton vehetnek részt.

És ez még mindig nem minden, a sóbarlang kezelések 50 százalék kedvezménnyel vehetők igénybe egész évben.

Szeretne a kedvezményekről még többet tudni? Itt minden akciót egy helyen megtalál.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!