Hamarosan megérkezik a Vulkánfürdőbe az egymilliomodik vendég

Az eddigi legeredményesebb évet zárta tavaly a Vulkánfürdő. Márciusban várhatóan megérkezik a létesítménybe az egymilliomodik vendég – minderről a Vas Népe számolt be nemrég.

A cikkben olvasható, hogy januártól ismét (a kezdetekhez hasonlóan) önállóan működteti az önkormányzat a Vulkán Gyógy- és Élményfürdőt, amelyet a város az utóbbi években a JUFA Ungarn Kft.-vel konzorciumban tartott fönn. Fehér László, Celldömölk polgármestere ezzel kapcsolatban a lapnak elmondta: “anyagilag az új helyzet jobban megterheli az önkormányzatot”, ezzel együtt a reményeik szerint “a lehetőségek célszerű kihasználásával és bővítésével sikerül még több celldömölki és távolabbról érkező vendéget vonzani a wellness és gyógyászati szolgáltatásokban bővelkedő fürdőbe”.

Továbbra is cél, hogy a fürdő a Ság hegy és a környék különleges szépségére, a nyugalomra és a családiasságra építve fejlessze tovább az arculatát és a szolgáltatásait.

Természetesen továbbra is a JUFA-szállodával és a kempinggel szorosan együttműködve.

Tama István szállodaigazgató szerint a JUFA és az önkormányzat együttműködése továbbra is elengedhetetlen, amikor a Vulkánfürdő jövőjéről van szó. Az osztrák szállodatulajdonos “20 szobás fejlesztést célzott meg”, a fürdő látogatottsága ezáltal is tovább növekedhet – olvasható.

vulkan-therme-kinderwelt-07_02-2

A fürdő egyébként az “átvétel” óta rendkívül sok újdonságot vezettet be. Február közepétől csökkentek a jegyárak, jelentős kedvezményeket kapnak a celldömölkiek és folyamatosak az akciók is. De már több konkrét fejlesztésre is sor került. Elkészült egyebek mellett a játszószoba, a baba-mama szoba és működik már a sóbarlang is. Lesz továbbá szolárium stúdió és a strand részen is várhatóak fejlesztések.

A tavalyi látogatói adatokról is ír a Vas Népe. Eszerint 2016-ban 102 ezer vendég járt a Vulkánfürdőben, így a tavalyi a létesítmény 2005-ös megnyitása óta a legsikeresebb évnek tekinthető. Ahogy a bevezetőben is írtuk, idén márciusban várhatóan megérkezik a fürdőbe az egymilliomodik vendég is.

A megyei napilap cikkében ugyanakkor nem csak a pihenési lehetőségekről lehet olvasni. Beszámoltak arról is, hogy mivel Celldömölköt gyógyhellyé nyilvánították, ezért a gyógyító kezelések is nagy hangsúlyt kapnak a fürdőben. De kiemelten fontos megemlíteni a szaunavilág kínálta kikapcsolódási lehetőségeket is.

Kíváncsi az aktuális akciókra? Itt nézzen körbe!

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!