Húsvéti wellness: kisebb fürdő, nagy élmény

Nem kérdés, hogy sokaknak a pihenésről is szól a húsvéti ünnep. Viszont nem mindenki engedheti meg, hogy elutazzon otthonról. Nekik az egy napos wellness lehetőségek kínálhatnak alkalmat arra, hogy kicsit feltöltődjenek.

Viszont mivel valószínűleg sokan gondolkodnak így, ezért a népszerű nagyobb fürdőkben komoly zsúfoltság várható az ünnepek alatt. Szóval kellemesebb lehet, ha a kisebb fürdők közül választunk magunknak célpontot. És ne féljünk attól, hogy kisebb lesz az élmény. Jó példa erre Celldömölk. Az itteni Vulkánfürdő ugyanis nem egy óriási fürdőkomplexum, mégis található itt kinti pezsgőfürdő, több gyógyvizes medence, úszómedence, számos csúszda, szaunavilág… Plusz ha szeretnénk, masszíroztathatunk vagy egyéb wellness szolgáltatásokat is igénybe vehetünk. Ráadásul mindezt egy nagyobb fürdő árainál jóval olcsóbban.

Celldömölkön ugyanis a fürdőbelépő

  • egy felnőttnek 2 ezer 400 forint
  • nyugdíjasoknak 1600 forint
  • gyermekeknek 1350 forint.

A celli lakosoknak pedig ebből még lejönnek a kedvezmények.

De ennél is kevesebbe kerül a belépő, ha családi jegyet váltunk.

Ebben az esetben

  • a felnőtt belépő ára 2 ezer forint
  • a nyugdíjas 1400 forint
  • a gyermek pedig 1100 forint.

Természetesen a cellieknek szóló kedvezmény a családi belépőkre is vonatkozik.

És ha már a hosszú hétvégés pihenést említettük, érdemes kiemelnünk, hogy húsvéthétfőn számos családi program lesz a fürdőben. Ezekről itt írtunk korábban, de mutatjuk a kapcsolódó plakátot is.

husvet_A3_HU

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020