Programok és kedvezményes belépők – Ez, ami vonzó a fürdőzőknek

Még a húsvéti ünnepek előtt készült egy Vas megyei körkép arról a Vas Népében, hogy a kikapcsolódni vágyók körében mennyire népszerű célpontok a helyi fürdők. A tapasztalatokról a celldömölki Vulkánfürdő ügyvezetőjét is megkérdezték.

Kiss Lilla elmondta: “A családok azért választanak minket, mert itt nagyon otthonos a légkör, van például gyerekvilágunk, bébimedencénk, baba-mama konyhánk is”.

Az ügyvezető ugyanakkor arra is felhívta figyelmet, hogy az idősebb korú, gyógyulni vágyó vendégek körében is népszerű a fürdő.

“Sok idős és sérülésből lábadozó ember is ellátogat Celldömölkre, hogy felfrissülhessenek a gyógyvizes jakuzziban” – mondta.

Az árakról is szó esett a cikkben

Kiss Lilla tájékoztatott arról is, hogy a magyaroknál a pihenés célpontjának kiválasztásakor lényeges szempont az ár és a programok palettája. Erre a fürdőben is odafigyelnek. Húsvétkor például volt hagyományos és extrább program is. A fürdőbe érkezők fürdőzés közben néptáncbemutatót is nézhettek, volt vödrös locsolás is. De csúszdaversenyre és búvárkodásra is sor került.

Arról pedig, hogy a fürdőzni vágyó családok mennyit költenek egy-egy programra Kiss Lilla elmondta:

“Ez teljesen időjárásfüggő, azonban a kedvezményes belépőknek köszönhetően egy családi kikapcsolódás még a büfé meglátogatásával együtt sem kerül többe tízezer forintnál.”

Ha kíváncsi lenne a Vulkánfürdő aktuális akcióira ide kattintson, ha pedig az belépőjegy árakat tekintené át, ide klikkeljen.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!