Hogy miért érdemes eljönni Celldömölkre?

A Vulkánfürdő miatt biztosan, de rengeteg más látnivaló is található itt, ami a településről és a környékéről készült imázsfilmből nagyon jól ki is derül.

Többször írtuk már, hogy Celldömölk egy remek hely azoknak, akik tartalmasan szeretnék eltölteni a kikapcsolódásra szánt időt. A város vallási emlékei és látnivalói külön megérnek egy túrát. A Ság-hegy borászatai a gasztronómia iránt nyitott emberek érdeklődését kelthetik fel. Az aktív programok kedvelőinek pedig azt ajánljuk, hogy járják be a vulkanikus hegyet kívülről és belülről is. Ez utóbbi talán furcsán hangzik… De mivel egy egykor működő vulkánról van szó, ez Celldömölkön valóságos dolog, akár a kráter belsejében is tehetünk egy sétát. És ha már a hegynél járunk, feltétlenül látogassunk el Magyarország egyetlen vulkanológiai látogatóközpontjába. Itt interaktív módon nézhetjük meg, miként működött az egykor aktív tűzhányó.

Ha pedig ezt mind megtettük, biztosan kellemesen elfáradunk… De a regenerálódáshoz sem kell messze menni, a Vulkánfürdő gyógyvize ugyanis kiválóan alkalmazható az izom- és ízületi fájdalmak enyhítésére – egyebek mellett.

Ugyanakkor egész napos programnak is kiváló a fürdő. Található itt belső wellness részleg, úszómedence, több csúszda és természetesen strand is.

Láthatóan jó pár tartalmas nap eltölthető Celldömölkön! Jöjjön el Ön is!

 

Ha szállást keres, a Vulkánfürdő oldalán talál pár lehetőséget, köztük olyat is, ami közvetlenül a fürdő mellett, a Ság-hegy lábánál található.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!