A szemfüles gyógyfürdőzők tudják, mikor kell lazítani menni – Ön tudja?

Ha nem, mutatunk egy-két tippet. Különös tekintettel az árakra. Szóval ha a mostaninál is kedvezőbb áron gyógyfürdőzne a Vulkánfürdőben, klikk a folytatáshoz.

A Vulkánfürdő akciói között is megtalálható a felhívás, miszerint hetente két alkalommal is fürdőnapot tartunk. Ez azt jelenti, hogy hétfőn és csütörtökön is olcsóbb a fürdőbelépő. Egészen pontosan a felnőtt, a diák és a gyermek napijegy ára 990 forint. Míg ugyanezeken a napokon a nyugdíjas jegyek 690 forintba kerülnek. Az akció egyébként már csak június 15-éig tart, úgyhogy érdemes kihasználni a lehetőséget még a nyári szünidő beköszönte előtt.

De a gyógyító fürdőzésre vágyóknak is kínálunk akciókat.

Hamarosan újabb OEP-akciós időszak kezdődik. Ami azt jelenti, hogy 20-50 százalék önrész kedvezmény jár a TB támogatott gyógyfürdős kezelésekre. Szóval még kevesebbet kell fizetni az egyébként is jelképes összegű szolgáltatásért. Ráadásul az említett időszakban utazási költségtérítés is jár, valamint a szombati orvosi rendelés ideje alatt beutaló nélkül vehetünk részt az ingyenes reumatológiai szakorvosi vizsgálaton.


A következő ilyen OEP-akciós időszak 2017. június 10-étől július 15-éig tart. Ezt követően pedig már csak szeptemberben lehet igénybe venni a 20-50 százalékos kedvezményt.


Szerintünk érdemes kihasználni a lehetőségeket! Ha Ön is így gondolja, jöjjön el hozzánk!

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020