Ezért érdemes a nyárra az úszótábort választani a gyerekeknek

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek már kis korukban megtanuljanak biztonságosan úszni. Egyebek mellett ez is indokolta azt, hogy nyári úszótábort indítunk a Vulkánfürdőben.

Az úszás ugyanis kiváló sport az állóképesség fejlesztéséhez, ami gyermekkorban kiemelten fontos. Segít az arányos izomfejlesztésben és a helyes testtartás kialakításában. Ezek mellett fejleszti a koordinációt, kiegyensúlyozottá tesz és a helyes önértékelés kialakításában is jelentős szerepe van. Növeli az önbizalmat és a mentális dolgokra is pozitívan hat.

Úszásoktatás

Nem beszélve arról, hogy a csoportos programoknak komoly jelentősége van a szocializációban. Közben ugyanis erősödik a feladattudat, és abban is segíti, hogy megtanuljanak a gyerekek sportszerűnek lenni.

Emellett az úszás erősíti az immunrendszert, ellenállóbbá teszi a szervezetet, jó tesz a tüdőnek és a manapság egyre többeket érintő allergiás panaszok kezelésében is hatásos.

És ez csak néhány érv, ami miatt érdemes nyáron az úszótábort választani.

UTH_2014_10_06_2910

A Vulkánfürdőben kezdők és haladók is jelentkezhetnek a foglalkozásokra. Amiknek az időpontja: június 26-30. és augusztus 14-18. A tábor minden nap reggel 8 órától 16 óráig tart. A részvétel díja 12 ezer 900 forint (testvérkedvezmény: 11 ezer 500 forint), amiben ebéd is szerepel. De nem csak úszásra várják a gyerekeket: lesznek vetélkedők, továbbá minigolf, mozi, foci… És még sok minden egyéb program is szerepel a kínálatban.

Jelentkezni a fürdő recepcióján lehet.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020