Ha strandolni jön hozzánk, ezeket a vulkánfürdős szolgáltatásokat is fedezze fel!

Ha strandolni megyünk, többnyire csak a kinti medencéket és a csúszdákat próbáljuk ki, pedig ennél sokkal több mindent érdemes ilyenkor “letesztelni. Celldömölkön a Vulkánfürdőben legalábbis számos más attrakció várja a kikapcsolódásra vágyókat.

Itt van mindjárt a létesítmény egy nyugalmasabb környezetében lévő pezsgőfürdője. Itt télen és nyáron is lehet lazítani.

Kint, a strandmedencékben úszni nem nagyon van módunk a rengeteg fürdőző miatt, viszont a benti úszómedencében ezt kényelmesen megtehetjük. Ne szalassza el a lehetőséget!

Utána pedig lazíthatunk egyet a gyógyvízben vagy a szaunában. Bár tudjuk, hogy ez utóbbit nyáron ritkán szokták igénybe venni, mégis ajánljuk. A szaunázás ugyanis ellenállóbbá tesz a nyári hőséggel szemben. Továbbá edzi az immunrendszert, így az ilyenkor előforduló (klímás helyiségek miatti) megfázások is elkerülhetnek minket.

masszazs

És ha már a lazításnál tartunk, érdemes kiemelni a Vulkánfürdőben igénybe vehető masszázs lehetőségeket is. Egy jó strandolás élménye csak fokozható, ha egy kis “énidő” keretében jól átgyúratjuk magunkat. Vagy akár egy rövidebb szépségápoló kezelésre is áldozhatunk időt.

Tegye meg Ön is!

Vagyis, ha strandolni jön, fedezze fel az egész fürdőt! Rengeteg plusz szolgáltatás várja a kinti fürdőzésen túl.

Legyen a vendégünk a Vulkánfürdőben!

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!