Ezért érdemes több napra érkezni Celldömölkre

Ezt ajánlja a Celldömölkre érkezőknek a Vulkánfürdő közvetlen szomszédságában található JUFA Vulkán Fürdő Resort****. Nézze meg Ön is!

A celldömölki Jufa Hotel közvetlenül a Vulkánfürdő mellett található. A szobákból gyakorlatilag egy fürdőköpenyben átsétálhatunk a wellness részlegbe. Ez önmagában nagyon vonzó dolog, de emellett még mást is ajánl a hotel a leendő vendégeknek.

Kiemelik egyebek mellett azt, hogy az itteni gyógyvíz kifejezetten hatásos az ízületi és izom problémák kezelésében. De bemutatják azt is, hogy mennyi minden várja itt a családokat. Írnak egyebek mellett a strand részen található medencékről és a benti gyermekvilágról is.

freiluftbereich-mit-aussenbecken-jufa-vulkan-thermen-resort-940x705

Természetesen felsorolják, mennyiféle sportpálya található a hotel környezetében és azt is, hogy a közös mozgásra akár a Ság-hegy megmászása is ideális lehet. De szólnak a sági gyógyító borokról is. Kifejezetten ajánlják a vendégeknek a hegyi pincészetek felkeresését. Ahogy a közelben lévő Pannonia Ringen való gokartozást is.

Ugyanakkor a legizgalmasabb programok között említik a Kemenes Vulkánpark tárlatait, ahol megnézhetjük, miként működött vulkánként egykor a Ság-hegy.

Ön melyik programot választaná? Ha nehéz dönteni, vegyen részt mindegyiken. Jöjjön el több napra Celldömölkre! Nézze meg, milyen csomagokat kínálnak a helyi szállásadók!

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020