Nyár végi, ősz eleji allergia ellen is próbálja ki ezt!

Augusztus végén, szeptemberben nem egyszerű az élet a pollenekre allergiások számára. Ilyenkor ugyanis többfelé magas lehet a parlagfű, a csalánfélék, az üröm- és a kenderfélék virágporának koncentrációja. De van egy módszer, amivel elviselhetőbbé tehetők ezek a nehéz hetek.

A sóbarlang kezelés például kifejezetten hatásos lehet. A légzőszervek tisztításában nagyon sokat segít ez a módszer. Nem véletlen ugyanis, hogy az asztma, a hörghurut, a torokgyulladás, az arcüreggyulladás, a tüdőgyulladás kezelésére is kifejezetten ajánlják ezt.

De nem csak a felsorolt problémák esetén érdemes betérni mondjuk a Vulkánfürdő sóbarlangjába.

Egyrészt mert a sós levegő komoly megelőző hatással is rendelkezik: erősíti az immunrendszert. Jó a daganatos betegségek ellen, az ízületi problémákra és az idegfájdalmakra is. Másrészt eredményesen alkalmazható pikkelysömör, ekcéma és az allergiás bőrbetegségek esetén. Hatékony továbbá a magas vérnyomás kezelésében és keringési problémák esetén. De fokozza az álló- és teherbíró képességet, csökkenti a stresszt és az alvászavarokat is.

Kár lenne kihagyni, ha gyógyfürdőbe készülünk.

Jöjjön el Ön is a Vulkánfürdőbe, és a hagyományos gyógyfürdős wellness mellett próbálja ki a sóbarlang szolgáltatásunkat is!

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020