Nem csak a hétfő, a csütörtök is fürdőnap Celldömölkön

Mit jelent ez? Mutatjuk.

Természetesen kedvezményes fürdőzési lehetőséget. Egészen pontosan azt, hogy a felnőtt, a diák és a gyermek napijegy csupán 1190 forintba kerül. Míg a nyugdíjas 790 forintba. Az akció egyébként idén szeptember 1-jétől 2018. január 1-jéig érvényes. Úgyhogy az őszi, a téli időszakban Ön is biztosan ki tudja használni a lehetőséget. Mondjuk egy kis hétköznapi pezsgőfürdőzésre, egy kellemes gyógyvizes lazításra. És ha már a Vulkánfürdőben jár, szaunázzon is egyet nálunk, és a sószobás szolgáltatásunkat is próbálja ki!

Hétfő - csüt Akció ÚJ

Amit még talán nem tud…

Összesen nyolc medencében lazíthat a Vulkánfürdőben. Ezek közül olyat is választhat, aminek az egyik része kint, a másik pedig bent található. Így akár télen is kiúszhatunk egy kicsit és élvezhetjük a gőzölgő termálvíz nyújtotta különleges élményt. De ha már az ősszel és télen is üzemelő kinti medencéket említjük, ki kell emelnünk a gyógyvizes pezsgőfürdőt is. Itt is felemelő érzés kicsit üldögélni egy fárasztó hétköznap után.

szaunazas_vulkanfurdo

Ugyanakkor egy jó úszás is ki tud kapcsolni a munkával töltött nap után. A Vulkánfürdőben akár a 25 méteres, hat sávos úszómedencében is átmozgathatja magát. Ha pedig gyerekekkel érkezik, a csúszdákat se hagyják ki!


Egyszóval: ha hétköznapi feltöltődésre vágyna, nálunk hétfőn és csütörtökön is kedvezményesen fürdőzhet.


Várjuk Celldömölkön!

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020