Induljon kerékpár vagy nordic walking túrára a Ság-hegyen! – Utána pedig lazítson a Vulkánfürdőben!

Jöjjön el Celldömölkre, túrázzon egyet a Ság-hegyen! Tegye ezt szervezett formában vagy egyénileg! Az aktív mozgás után pedig lazítsa az izmait, az ízületeit a Vulkánfürdő gyógyvízében.

Az Európai Mobilitási Hét részeként Celldömölkön VulkánSági kerékpártúrát és nordic walking kirándulást is szerveznek. A program szeptember 17-én lesz. Délelőtt tíz órakor indul mindkét túra. Előbbi egy 22,4 kilométeres táv, ami Kemenesalja gyönyörű falvain át vezet. Utóbbi természetesen rövidebb távú. A nordic walking túra egy 7,36 kilométeres útvonalon vezet. A vulkansag.hu oldalon írják: ahogy a bicikli túra, ez is a Vulkánfürdőtől indul. Egy jelzett úton egészen a Ság-hegyen álló Trianoni emlékkeresztig lehet túrázni, ahonnan nem mindennapi látványt tárul elénk. Egyebek mellett a több ezer éves vulkanikus hegy egykori kráterére.

A részvétel ingyenes, ugyanakkor regisztrációhoz kötött.

UTH_2014_10_07_3878

Legyen szó bármelyik túráról, egy biztos, hogy jól átmozgatja az izmokat, az ízületeket. Szóval az aktív mozgás után garantáltan jól esik majd egy gyógyfürdős lazítás. Akár egy estébe nyúló szaunázás és pezsgőfürdőzés. Jöjjön el a Vulkánfürdőbe!


Ha pedig nem alkalmas Önnek a fenti időpont, hasonló túrát egyénileg is tervezhet. Induljon el reggel, fedezze fel a Ság-hegyet, utána pedig térjen be hozzánk egy lazító fürdőzésre!


 

 

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020