Szaunázzon és lazítson a Vulkánfürdő gyógyvizes pezsgőfürdőjében!

Ha őszi wellnessről van szó, a legtöbbeknek a gyógyvizes fürdőzés és a szaunázás jut az eszébe. Érthető, hiszen mindkettő képes úgy ellazítani, hogy szinte teljesen elillan a hétköznapi gondok okozta stressz. De mi ennek az oka?

Leginkább a magas hőmérséklet és az, hogy ilyenkor kénytelenek vagyunk pihenni. A szaunába és a vízbe se visszük magunkkal a telefont. Ilyenkor vagy csendben meditálunk, vagy beszélgetünk a körülöttünk lévőkkel. Mindezt úgy, hogy közben a hő oldja a stressz miatt kialakult izomfeszülést, ezáltal könnyedség érzés lesz rajtunk úrrá. A kikapcsolódás hatására pedig újra energiával leszünk tele, ami abban segít, hogy jól kezeljük a stresszes helyzeteket. De meg kell említenünk a pezsgőfürdő apró masszírozó buborékait is. Sokan nem tulajdonítanak ennek nagy hatást, pedig óriási erő rejlik ezekben. A vízben üldögélve ugyanis folyamatosan masszíroznak minket, így a feszült izmok nem csak a hő hatására, hanem a buborékoknak köszönhetően is ellazulnak.

Akár már egy napos wellness elegendő ahhoz, hogy a test megnyugodjon, a lélek lecsendesüljön.

Úgyhogy mi azt javasoljuk: ha van egy kis ideje, tartson egy wellness napot! Jöjjön el mondjuk hozzánk! Élvezze a Vulkánfürdő kellemesen meleg gyógyvizét, próbálja ki a pezsgőfürdőnket, és lazítson egyet szaunáink valamelyikében!

Várjuk Celldömölkön ősszel is!

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!