Vegyen egy nagy levegőt! – Ha nálunk fürdőzik, térjen be a sóbarlangunkba is!

Őszi megfázós időszakban komoly hasznát veheti egy sókamrás kezelésnek. A nátha és a légúti problémák kezelésében is hatásos.

A sós levegő ugyanis belélegezve kitisztítja az orrüreget és a légutakat. Így kiválóan alkalmazható az alsólégúti gyulladások kezelésében is. Ez a panasz pedig télen sokakat érint.

Mégis kevesen alkalmazzák a Vulkánfürdőben is elérhető sóbarlang kezelést.

Pedig a sós levegő oldja a nyákot, így a nátha sokkal gyorsabban leküzdhető. Ráadásul beindítja a nyálkahártya védekező reakcióját. Ezáltal ellenállóbbá tesz a betegségekkel, a fertőzésekkel szemben is.

Szóval a sós levegő segít a megelőzésben és a kezelésben is.

De mennyi ideig tartson egy kezelés?

A hatás már fél óra elteltével érezhető. Így egy wellnesselés alkalmával is van értelme egy kicsit üldögélni és mély levegőket venni a sókamrában.

Ha nálunk fürdőzik, próbálja ki a sóbarlangunkat is!

Plusz nem árt tudni azt se, hogy a sós kezelések a téli panaszok mellett a tüdőbetegségek, az asztma, a hörghurut, az arc- és homloküreg gyulladás, az idegrendszeri, a szív- és érrendszeri betegségek, az allergia, a bőrbetegségek és a stressz leküzdésében is segít.

Kiegészítő kezelésként pedig hatásos lehet a bőrproblémák, az allergia, az asztma, a gombás megbetegedések, a nőgyógyászati problémák, a köszvény, a vérnyomás problémák, az epekő-vesekő és a cukorbetegség gyógyításában is.

Kíváncsi arra, hogy mindez mennyibe kerül? Itt mutatjuk a Vulkánfürdő árait.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!