Fürdőzzön olcsóbban az októberi hosszú hétvége alatt!

Ki ne szeretné a hosszú hétvégét egy kis wellnessel tölteni? Főleg akkor, ha ezt olcsóbban teheti meg, mint máskor. Van egy nagyon jó ajánlatunk.

A Vulkánfürdő árai egyébként sem magasak, de most, a hosszú hétvégén még olcsóbb lesz nálunk a fürdőzés. Igaz, ennek kicsit szomorú apropója van. Ugyanis a legutóbbi nagy viharban megsérült az úszómedence feletti tető, ami most javításra szorul. Vagyis a fürdő ezen része nem használható. Így a belépésért sem kell teljes árat fizetni. A wellness részleg egyébként zavartalanul működik. Szóval a lazítós, szaunázós,

vulkan-therme-kinderwelt-02_02-2

gyógyfürdőzős hosszú hétvégés programot nem akadályozza semmi. A belépő egyébként október 27-éig mindössze 1190 forint. Ami a nagyobb fürdők jegyárainak a harmada. Szóval most alig több, mint ezer forintért adunk egy egész napos wellness élményt, gyógyfürdőzést, pezsgőfürdős feltöltődést. Természetesen a nyugdíjas jegy is olcsóbb ebben az időszakban. Ezért mindössze 790 forintot kell fizetni. A szauna jegy ára nem változik. Egy napijegy 1550 forintba kerül a hosszú hétvégén is. De válthat négy és két órás jegyet is. Ezek jóval olcsóbbak. Szóval érdemes erre is ránézni.

Tehát ha a hosszú hétvégén lazítana egy nagyot, és mindezt kedvező áron tenné meg, jöjjön el a Vulkánfürdőbe!

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!