Mire is jó pontosan a Vulkánfürdő gyógyvize?

Önnek ez mennyit mond? A Vulkánfürdő gyógyvize nátrium-hidrogénkarbonátos-, kloridos típusú, nagy fluorid tartalmú kevéssé szulfidos meleg víz… Valószínűleg nem sokat, ezért inkább azt mutatjuk, hogy konkrétan milyen egészségügy problémák esetén segíthet a celli gyógyvíz. Már amennyiben kúraszerűen alkalmazzuk.

A Vulkánfürdő gyógyvize főként az elöregedési folyamatok következtében kialakult gerinc és ízületi problémák esetén nyújthat segítséget. Ilyen a porckopás, a köszvény, az ízületek körüli izmok és az ízületek fájdalma, a különféle reumatológiai kórképek, a derékfájás, a gerincferdülés és a statikai zavarok. De eredményesen alkalmazható ortopédiai műtétek utáni rehabilitáció során is. És stressz, túlterheltség kezelésére is kiváló.

TB támogatott gyógyfürdő kezelések Vulkánfürdő

Viszont a felsorolt problémák esetén egyetlen gyógyfürdőzés valószínűleg nem lesz elegendő. Ha bármelyik panasz érinti Önt, kúraszerű kezelést ajánlunk. Jöjjön el ezért a Vulkánfürdőbe, és vizsgáltassa meg magát a szakorvosunkkal, aki a probléma megszüntetésére leginkább alkalmas kezelést fogja ajánlani Önnek.


Ráadásul ha mostanában érkezik hozzánk, akciósan veheti igénybe a társadalombiztosító által egyébként is támogatott kezeléseket. Így igazából pár száz forintért gyógyulhat nálunk. A kedvezményes időszak: 2017. november 11-25.


További részletek itt. Ha pedig a Vulkánfürdőről tudna meg még többet, ide kattintson!

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020