Márton-napon is rengeteg program várja Celldömölkön – Ekkor lesz a Vulkánfürdő családi napja is

Nemrég írtuk, hogy november 11-én családi napot tartunk a fürdőben. De ez csak az egyik program, amiért érdemes ezen a napon Celldömölkre jönnie. Mutatjuk a többit is.

A Ság-hegyen például délután három órától vulkántúrát szerveznek. A részvétel díja 900 forint egy főnek. Még több részlet itt. De Szent Márton-napi lámpás felvonulás is lesz. Igaz, nem konkrétan Celldömölkön, hanem a szomszédos Jánosházán. A programról részletek a Vulkánság oldalán. Viszont a Márton-napi libavacsora már Cellben lesz, egészen pontosan a fürdő melletti szállodában, a JUFA-ban. És nem csak november 11-én, hanem 10-én is megtartják a programot, ezen a napon ráadásul élő zene is lesz. A libavacsora egyébként este hat órától kezdődik mindkét napon. A korlátlan ételfogyasztásért pedig 4 ezer 500 forintot kell fizetni. További információk a JUFA hotel elérhetőségein kérhetők.

Layout 1

Szóval, ha igazán tartalmas Márton-napi programra indulna, Celldömölk jó választás. Vegyen részt a fürdő családi napján, kiránduljon egyet a Ság-hegyen és fogyasszon remek libás ételeket!

Várjuk Celldömölkön! A családi nap programjait itt olvashatja el.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!