Már egyetlen szavazattal is sokat segíthet!

Álmodtunk egy nagyot Celldömölkön… Szeretnénk, ha a VulkánSág turisztikai értékeit nem csak az egészséges emberek ismerhetnék meg, hanem a gyengén látók és hallók is részesülhetnének a vidék örömeiben. Ehhez viszont az Ön segítségére is szükség van.

Az a tervünk, hogy egy olyan segítő környezetet hozunk létre, ami megkönnyíti a tájékozódást a térségben. A munka egyébként már megindult, a 2016-ban gyógyhely rangot kapott településünk új fejlesztései már akadálymentesítettek. Egyebek mellett a fürdő, a látogatóközpont és a múzeum is.

De itt még nincs vége a fejlesztéseknek. A meglévő honlapunkat is szeretnénk akadálymentesíteni, továbbá tapintható információkat tartalmazó táblákat helyeznénk ki a tourinform iroda külső falára. Emellett helyi értékeket bemutató hangos könyvet adnánk ki. Egy kollégánknak pedig lehetővé tennénk, hogy jelnyelvi képzésen vegyen részt. Irodalmi előadásokat szerveznénk sérült embereknek – természetesen akadálymentes helyszínen. Illetve létrehoznánk egy hordozható játszóparkot, ami alkalmas lenne arra, hogy a térség rendezvényeire ellátogató sérültek is átéljenek plusz élményeket.

Viszont ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, az Ön segítségére is szükség van. Kérjük, hogy szavazzon a erstehiggymagadban.hu oldalon is megtekinthető pályázatunkra! Így lesz esélyünk arra, hogy elnyerjük a 2-5 millió forint közötti támogatást.

Szavazni itt tud.

Köszönjük.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!