Télen kinti medencében fürdőzni? Miért ne?

A Vulkánfürdőben legalábbis bátran megtehetjük, ugyanis két forró, gyógyvizes medencénk is található a szabadban. Igaz, az egyik csak fürdőköpenyben közelíthető meg, hiszen az egy félkör alakú pezsgőfürdő. De a másik medencéhez a belső gyógyfürdő részből átúszva is eljuthatunk.

Ennek a medencének a vize egyébként 36 fokos, ami a kinti mínuszokban is nyugodtan használható. A másik medencéé pedig – itt még nyakzuhany is van – 34 fokos. Ez utóbbi medence egyébként teljesen szélvédett helyen található. A fürdő zárt udvarában, a különböző fürdőegységekkel körülvett részen.

gyógyfürdő Celldömölk

Ne felejtsen el itt is megmártózni, ha nálunk jár!

Ha pedig mégis egy kicsit hűvösnek érzi a téli hidegben a kinti fürdőzést, lazítson a belső gyógyvizes medencében! Ahol még televíziót is nézhet, miközben a vízben relaxál. Ha már a relaxálásról és a felmelegedésről van szó, szaunázzon is egyet nálunk! Így aztán már tényleg teljes lesz a wellness. Főleg akkor, ha még a szaunavilágban található pihenőtérben is töltődik kicsit. Ahogy egy korábbi bejegyzésünkben írtuk, innen kivételes kilátás tárul elénk a Ság-hegyre. Ha másért nem, ezért érdemes a szaunázás után felmenni a pihenőtérbe.

Jöjjön el télen is hozzánk! Töltődjön fel a Vulkánfürdő gyógyvizes medencéiben!

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!