Foglaljon időben szállást, ha Celldömölkre jönne több napos wellnessre!

Nagyon úgy fest, hogy 2018 wellnessben igencsak gazdag év lesz. Ezt az idei hosszú hétvégék időpontjait összegző bejegyzésünkben már jeleztük.

Igaz, foglalási adatokat akkor még nem tudtunk közölni. Most viszont már látjuk, hogy az átlagnál nagyobb a korai érdeklődők száma. Ezért nem árt sietni a foglalással. A Szállás.hu legalábbis erre hívja fel a figyelmet. Egy friss elemzésben közlik, hogy az egyes négy csillagos hotelekben már most alig akad szabad szoba a március 15-ei hosszú hétvégére. Sokan már három hónappal korábban is foglalnak. És ez a tendencia érezhető Celldömölkön is. Szóval ha Ön is hosszú hétvégés kikapcsolódást tervez, lépjen időben. Nézze meg itt, hogy a fürdőnk melletti Jufa hotelben mivel várják a vendégeket a hosszú hétvégére.

És jó tudnia azt is: ha a Szállás.hu-n foglal szállást Celldömölkre, 25 százalékkal olcsóbban válthat napijegyet a Vulkánfürdőbe.

De ne csak a hosszú hétvégés ajánlatokat nézze meg! Célszerű már a nyaralást is tervezni. A trend szerint ugyanis a nyári kikapcsolódást is jó előre lefoglalják. A Szállás.hu szerint az átlag 42 nap.

UTH_2014_10_06_2910

Mi azt javasoljuk, hogy ha tavaszi hosszú hétvégén szeretne wellnesselni, ne késlekedjen a foglalással. De akkor se lesz már nagyon előre, ha a nyaraláshoz keres ideális szállást.

Ha Celldömölkre jönne egy jót lazítani, hotelt, apartmant itt is választhat. Ha pedig arra kíváncsi, hogy pontosan mikor lesznek hosszú hétvégék 2018-ban, ez a korábbi bejegyzésünk lesz a segítségére.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!