Téli gyógyfüdőzés, szaunázás akciósan

Elindult a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) téli kampánya, amiben a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő is részt vesz. Nem is akármilyen akcióval. Mutatjuk.

Az MTÜ téli akciójának célja, hogy felhívja a belföldi utazók figyelmét arra: érdemes ilyenkor is útra kelni. Ugyanis a hidegebb hónapokban talán még nagyobb élmény gyógyfürdőzni, mint máskor. Ahogy fogalmaznak: akik a tavasz beköszönte előtt pihenésre, feltöltődésre és kikapcsolódásra vágynak, azoknak érdemes útra kelniük és felfedezniük hazánk különleges fürdőit, megmártózni számos gyógyvizének egyikében és felfrissülni a termál- és élményfürdők, valamint a szálláshelyek által nyújtott sokrétű szolgáltatások valamelyikével.

A kampányban a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő akcióját is ajánlják.

Szaunázás - Vulkánfürdő

Ami 10 százalékos napijegy és családi jegy kedvezményt, továbbá akciós szaunázási lehetőséget is tartalmaz. Ez utóbbi akkor érvényesíthető, ha napijegyet vagy családi napijegyet vásárolunk. A kedvezmény mértéke 10 százalék.  Az akciók sora azonban ezzel nem ért véget, a napijegyet váltó vendégek ugyanis a fürdő masszázs és wellness szolgáltatásait 15 százalékkal olcsóbban vehetik igénybe.

További részletek itt.

Az MTÜ akciója egyébként február 15-éig tart.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!