Ezek az extrák tényleg romantikussá teszik a páros wellnesst

Ezek az extrák tényleg romantikussá teszik a páros wellnesst

Egy egyszerű gyógyfürdőzés is kiváló alkalom egy kis Valentin-napi romantikázásra. De ha igazán extra élményt szeretnénk, akkor valamilyen kényeztető plusz szolgáltatást is kérhetünk.

Bármilyen masszázs jó lehet, de ha már Valentin-napról van szó, miért ne próbálnánk ki olyat, amit máskor nem biztos, hogy bevállalunk. Ilyen lehet a frissítő csokoládés testkezelés vagy a levendulás testpakolás, amihez frissítő fejmasszázs is jár. Mindkettő 50 perces kényeztetés. Jól hangzik, igaz? De egy lábfürdős spa élményt nyújtó talpmasszázs is bizonyára szimpatikus, vagy egy fél órás mediterrán gyertyafényes kényeztető frissítő masszázs.

Viszont ha még ennél is többet szeretnénk, akár csomagban is kérhetünk wellness kezeléseket.

Van olyan vulkánfürdős csomag, ami egy fél órás csokoládés masszázst, egy ötven perces csokoládés testkezelést és egy 15 perces relaxáló fejmasszázst is tartalmaz. Ez a Dolce vita csomag. De kérhető olyan “hármas kezelés”, amiben a só erejét használják, és van olyan csomagunk is, amiben a levendula vagy a narancs a meghatározó elem. Pontos részletek itt.

De ha már páros romantikáról van szó, ajánljuk a figyelmébe a Páros felfrissülés elnevezésű csomagunkat is. Ami két fürdőbelépőt és két aromamasszázst is tartalmaz.

Tudjon meg többet az akciókról itt!

És ne feledje el a Vulkánfürdő szaunavilágát is kipróbálni, ha nálunk jár.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020