Kezelje az allergiáját a Vulkánfürdő sószobájában!

A hirtelen tavaszba forduló időjárásnak bizonyos szempontból örülhetünk, hiszen végre lehet szabadtéri programokat szervezni. Viszont mivel nincs igazán átmenet, a virágzó növények pollenjei is nagyobb mennyiségben kerülnek a levegőbe. Ami az allergiásoknak az átlagnál megterhelőbb lehet.

Ezért mielőtt még ez bekövetkezne, célszerű lépni. Akár egy sószobás kúrával. Ahogy azt már sokszor írtuk, a sós levegő képes megerősíteni a légzőszerveket annyira, hogy kevésbé legyünk kiszolgáltatva a repkedő polleneknek. De nem csak a megelőzésben lehet a hasznunkra egy-egy sószobás lazítás, hanem az allergia szezon kellős közepén is. A sós levegő ugyanis az apró pollenektől is megtisztítja a tüdőt, a nyálkahártyát, így természetes módon szüntethető meg az irritáció. Erre, mármint a sószobás kezelésre a celldömölki Vulkánfürdőben is kínálkozik lehetőség. Ráadásul ha hozzánk jön, nem csak az allergiáját kezelheti, hanem a gyógyfürdőben is lazíthat és úszhat is egy nagyot. Vagy akár szaunázva is méregteleníthet. Egyébként a lelki és testi feltöltődésnek is komoly hatása van az allergiára nézve. Szakértők azt tartják: ha nem vagyunk fittek és az átlagnál stresszesebbek a mindennapok, a pollenek is sokkal könnyebben váltanak ki irritációt.

sószoba_allergiajpeg

Egyébként minden negyedik magyart érintik a pollenek okozta kellemetlenségek. Vagyis könnyen lehet, hogy Önnek is ajánlott venni pár nagy levegőt a sószobában. Akár nálunk, a Vulkánfürdőben.

Jöjjön el hozzánk!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!