Itt a jó idő, irány a kültéri medence!

Akár már egész napos kinti fürdőzést is tervezhetünk. Ha nappal 17-20 fokok lesznek – márpedig lesznek -, a hosszabb kültéri fürdőzéskor sem fogunk fázni. Akkor biztosan nem, ha olyan kellemesen meleg vízben lazíthatunk, mint a Vulkánfürdőben.

Nálunk a kinti gyógyvizes medence vizének a hőmérséklete ugyanis 33-34 fokos, úgyhogy fázni biztos nem fog az, aki hosszabb időn át fürdőzik itt. A Nap melengető sugarai és a kellemes termálvíz együtt igazán kellemes élményt ígérnek. Sőt, az Országos Meteorológiai Szolgálat például már arra figyelmeztet, hogy ebben az időszakban mérsékelt erősségű a napsugárzás. Azaz ilyenkor szükség van már napvédő krémre. És napszemüvegre, kalapra is.

De mi várható a következő hetekben?

Biztonsággal nyílván nem lehet megmondani, hogy milyen idő lesz mondjuk májusban, júliusban. De azért nagyjából már világos, hogy milyen idővel indul majd a nyár. Az Accuweather legalábbis közölt erre vonatkozó adatokat. Eszerint egész áprilisban átlagban 18 fok körüli hőmérséklet lesz, májusban már többször megy a nappali hőmérséklet 20-22 fok környékére, június elején pedig megérkezik a nyárias meleg. A hónap közepétől legalábbis már 28 fok körüli hőmérsékletre is számíthatunk.

De kinti fürdőzésre már most is alkalmas az idő. Legalábbis Celldömölkön, a Vulkánfürdő gyógyvizében.

Jöjjön el hozzánk tavasszal is! Töltődjön a Nap sugaraival a kinti medencéinkben!

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!