Miért tanítsuk meg a gyermekünket egészen fiatalon jól úszni? – Már lehet jelentkezni az úszótáborunkra

Íme, a válasz a címben feltett kérdésre: mert így rengeteg élmény érheti. Nem lesz számára veszélyes egy balatoni strandolás vagy egy tengerparti nyaralás.

Vagyis nem kell lemondania olyan dolgokról, amit a társai megtehetnek. És ez csak az élménygyűjtés lehetősége. Az úszás elsajátítása arra is lehetőséget ad, hogy a gyermekünk egészségesebb életet élhessen. Hiszen köztudott, hogy az úszás edzésben tartja a testet, az elmét. Átmozgatja az izmokat és az ízületeket, megedzi a tüdőt, a szívet. De ahogy azt számos, úszás oktatással foglalkozó szakember állítja, ez csak akkor van így, ha megfelelő az úszás technikája. Vagyis ha azt szeretnénk, hogy a gyermekünknek ne kelljen lemondania a vizes élményekről, és megadnánk neki az egészségmegőrzés vizes lehetőségét is, írassuk be úszó tanfolyamra.

Nálunk, a Vulkánfürdőben a nyáron több ilyen is indul. És nem csak kezdőknek, hanem haladóknak is. Az úszótáborban naponta kétszer lesz úszás oktatás. De a táborban nem csak úszni lehet majd. Szervezünk vetélkedőket, lehet minigolfozni, focizni a műfüves pályán, és mozi is lesz. A napközis tábor reggel 8 órától délután 5 óráig tart. Az időpontok: 2018. június 2-29. és 2018. augusztus 6-10. A részvétel díja 15 ezer 300 forint, testvérkedvezménnyel 13 ezer 900 forint. Ez a díj a felsoroltakon felül az ebédet és az uzsonnát is tartalmazza. Jelentkezni a celldömölki Vulkánfürdő recepcióján lehet nyitva tartási idő alatt.  

Egy-két plusz részlet a mellékelt plakáton.

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!