Egy kis túra után jöhet a wellness – Tippek a hosszú hétvégére

Kösse össze a hosszú hétvégés túrázást egy kis wellness-szel! Celldömölkön április 29-én és 30-án vulkántúrát szerveznek a Ság-hegyre. Ahogy a Kemenes Vulkánpark tájékoztatott: a túrák során az öt és félmillió éves tanúhegy különleges múltjával lehet megismerkedni. 

 

Jól hangzik.

Ha részt venne, azt előzetesen jeleznie kell az info@kemenesvulkanpark.hu vagy a +36/95/777-400/402-es telefonszámon. Ugyanakkor érdemes tudni, hogy a hosszú hétvégén a Vulkánpark és a látogatóközpont is nyitva tart. Úgyhogy ha a wellness előtti túrához nincs is kedve, az ország egyetlen vulkanológiai kiállításán nyugodtan körbenézhet. Vagy akár saját szervezésben, önállóan is elkirándulhatnak az egykori vulkán kráterébe, a Ság-hegy csúcsára.

Az aktivitás után pedig következhet a wellness. Jöjjön el a Vulkánfürdőbe, regenerálja az izmait a gyógyvizünkben, a szaunában! És ha maradt még energiája, ússzon egyet a 25 méteres úszómedencénkben! De kint is fürdőzhet. A szabadtéri gyógyvizes medencékben akár már hosszabb időt is eltölthet. Az előrejelzések szerint ugyanis jó idő várható.

Jöjjön el a hosszú hétvégén is a Vulkánfürdőbe!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020