Egy-két Vulkánfürdő-tipp, amire érdemes rápillantanod

Akciókat is mutatunk és programokat is ajánlunk.

Kezdjük az előbbivel! Nem árt tudni, hogy a Vulkánfürdőben a hétfő mellett a csütörtök is fürdőnap. Ez azt jelenti, hogy a felnőtt, a diák és a gyermek napijegy csupán 1190 forintba kerül. Míg a nyugdíjas belépő 790 forintba. A kedvezményes időszak 2018. június 15-éig tart.

Ízületi, mozgássszervi panaszokkal küzdőknek lehet fontos információ, hogy a Vulkánfürdőben kéthetente szombaton szakorvosi vizsgálat kérhető. Ezekben az időpontokban van lehetőség arra is, hogy kiírassuk az OEP által támogatott gyógyfürdős  kezeléseket. Ilyen gyógyító kezelések egyebek mellett a medencefürdő és az orvosi gyógymasszázs. Amiket, ha részben TB-finanszírozással kérünk, csak pár száz forintba kerülnek. Részletek itt.

De nem csak az idősödőkre gondolunk a gyógyfürdőben. A kicsiknek ugyanis nyári úszótábort szervezünk. Két alkalommal is, június 25-étől 29-éig, illetve augusztus 6-ától 10-éig. Minden részlet, árak az akciók alatti menüpontban.

Végül egy nyári programajánlat: augusztus 19-én ünnepeljük a Vulkánfürdő születésnapját. Természetesen extra programokkal készülünk erre a napra. A szervezés még zajlik, de annyi már biztos, hogy az egyik fellépő az Irigy Hónaljmirigy lesz.

Még több programra és akcióra lenne kíváncsi? Nézzen itt körbe!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!