Itt a nyár, nálunk is indul a szezon

Májustól már nyári nyitva tartás szerint üzemel a fürdő. Ami azt jelenti, hogy vasárnaptól csütörtökig reggel kilenctől este nyolcig vagyunk nyitva.

Pénteken és szombaton pedig egészen fél tízig. Ugyanúgy reggel kilenctől. Vagyis akár már sötétedésbe nyúló nyár esti termálfürdőzésre is van lehetőség. A gyógyvízben lazítva akár a Ság hegy mögé lemenő Nap látványában is gyönyörködhetünk. Nap közben pedig strandolhatunk. Merthogy a Vulkánfürdő nem csak gyógyvizes félfedett medencékkel rendelkezik, Celldömölkön strand is van. Ahol  gyermek csúszdamedence, kisgyermek pancsoló és egy 560 négyzetméter vízfelületű élménymedence is várja a kikapcsolódásra vágyókat. Ez utóbbiban buzgárok, szökőkutak, örvények és hidromasszázs elemek teszik még kellemesebbé a strandolást.

Mindez mennyibe kerül?

A felnőtt belépő 2 ezer 400, a nyugdíjas 1600, a gyermek 1350, a diák pedig 1600 forint. De, ha nem strandolnánk egész nap, négy és két órás jegyet is vehetünk. Előbbiből a felnőtt jegy 1800 forintba kerül, a diák, a gyermek és a nyugdíjas pedig egyaránt 1200 forintba. A két órás jegy ára 1340 forint egy felnőttnek, a nyugdíjasoknak, a diákoknak, a gyermekeknek pedig 890 forint.

Jöjjön el hozzánk! Strandoljon nálunk egy nagyot – vagy többet! De ne csak a külső medencéket próbálja ki, lazítson a belső wellness részlegben és a gyógyfürdős medencékben is!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!