Ezért olyan jó a Vulkánfürdőben strandolni

Vannak fürdők, ahol azért nem jó strandolni, mert a rengeteg attrakció miatt túl sok a vendég, míg máshova azért nem érdemes menni, mert kevés az élmény. A kettő között lenne jó találni valamit – gondolják sokan. Mi nekik ajánljuk igazán a Vulkánfürdőt.

Nálunk ugyanis vannak élményelemek, de nem annyi, hogy attól kelljen tartani: a zsúfoltság miatt nem lesz élvezetes a strandolás. Sőt, ahogy a nagy fürdőknél, nálunk is ott a gyógyvíz, a pezsgőfürdő, a pancsoló és a csúszdák is. Csakhogy az óriási fürdő komplexumokkal szemben nálunk nincsenek az egekben a belépő árak. A mi árainkat itt találja.

Szóval a szolgáltatási kínálatot nézve látszik, hogy a kisgyermekesek, a fiatal párok és a gyógyvizet kedvelők, idősödők is találnak nálunk maguknak ideális kikapcsolódási lehetőséget – ahogy a nagyobb fürdőkben is. Annyi különbséggel, hogy itt nincs olyan óriási tömeg. Így itt lazítani is sokkal hatékonyabban lehet. Aki tehát a Vulkánfürdőbe jön, sokkal nyugalmasabb körülmények között, jóval olcsóbban élhet át olyan élményeket, mint a nagyobb fürdőkben.

A Vulkánfürdő még mindig egy “titkos tippnek számít”. Ön eljönne?

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!