Mit is jelent valójában a wellness?

Sokak szerint “csak” egy hosszú hétvégés gyógyfürdőzést. Pedig ha jobban belegondolunk, a wellness sokkal inkább egyfajta életmód. Amiben persze nagy szerepe van a víznek, de nem csak a fürdőzésről szól.

A wellness része ugyanis a rendszeres mozgás, a szépségápolás és a helyes étkezés is. Sőt, ha még szigorúbban nézzük a dolgot, a társasági eseményeket és minden olyan tevékenységet ide sorolhatunk, amik boldoggá tesznek, kikapcsolnak minket. Hiszen akkor érezhetjük csak igazán jól magunkat a mindennapokban, ha a testünk és a lelkünk harmóniába kerül, boldogok vagyunk. Ez pedig nem érhető el egyetlen hétvége alatt. Csak úgy, ha egészségtudatosan élünk.

Egyébként a wellness szó csak nálunk, magyaroknál kapcsolódik szinte kizárólag a vizes élményekhez. Máshol a gyógyfürdőzés mellett a sportot, a relaxálást, a szépségápolást és a helyes táplálkozást is ide sorolják. Nem véletlenül, hiszen a wellness valódi jelentése a jó lét.

Szóval aki a wellness életmódot követi, nem hagyja, hogy eluralkodjon rajta a stressz. Rendszeresen végez aerob sportokat. Fut, úszik, nordic walkingozik. Áldoz időt a relaxálásra – jógázik, szaunázik. Tesz azért, hogy jól érezze magát a bőrében, rendszeresen igénybe vesz szépségápolási szolgáltatásokat. Valamint megtartja az egyensúlyt az étkezésben is. Sok zöldséget és gyümölcsöt eszik és rengeteg vizet fogyaszt.

Ön szeretné, ha az élete “wellness” lenne? A Vulkánfürdő szolgáltatásai segítenek ebben. Térjen vissza hozzánk rendszeresen: ússzon, relaxáljon a sószobában, a szaunában, a pezsgőfürdőben, a gyógymedencében vagy csak szimplán a Ság hegyre néző pihenőtér nyugágyaiban! De masszázst is kérhet nálunk és szépségápolási kezeléseket is tudunk ajánlani.

Mikor várhatjuk?

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020