Fontos, hogy saját magunkra is szánjunk időt – A nyári szabadság alatt erre van is lehetőségünk

Mikor áldoznánk magunkra, ha nem a szabadság alatt? Sokan hajlamosak vagyunk megfeledkezni az énidőről. Mindig csak másokra figyelünk, saját magunk kényeztetését viszont a legtöbben elodázzuk. Pedig az énidő igénye egészséges szükséglet.

Ez “fizetségként” is felfogható a napi áldozatokért, amiket mindannyian megteszünk. Plusz egyfajta pszichológiai igény is, hogy időközönként kicsit lelassítsunk, és befelé fordulva átgondoljuk az életünket, a jövőnket, és tervezzünk. Azt, hogy ezt mikor és hol célszerű megtenni, embertípustól függ, de egy biztos: a nyaralás, a nyári szabadság ideális időpont lehet. Helyszínként pedig a Vulkánfürdő is kiváló. Hiszen itt minden megvan, ami az ellazulást szolgálja. Ha a sport kapcsol ki, úszhatunk egyet. Ha a pezsgőfürdő vagy a gyógyvíz, az is adott. De van itt szauna és kérhetünk masszázst is. Vagy ha komolyabb kényeztetést is beiktatnánk, ott vannak a testpakolások, az aroma kezelések, a lábfürdő, a talpmasszázs, a sószoba – csak hogy párat említsünk. Vagy ha ilyenkor, nyáron is szaunáznánk, az is megoldható, és szépségápolási kezelések is igényelhetők. A hölgyeknél ez egy meghatározó része lehet az énidőnek. De remek “befelé forduló” időtöltés lehet, ha egy Ság hegyi túrával indítja a napot, majd a mozgás után a kellemesen elfáradt izmokat a fürdő vizében regenerálja.

Használja ki a nyarat, áldozzon a szabadságból magára is! A feltöltődéshez pedig vegye igénybe a Vulkánfürdő szolgáltatásait!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!