Használja ki ezt az akciót!

Aki Celldömölkre jön és a Szállás.hu-n foglal szállást, kedvezményesen fürdőzhet a Vulkánfürdőben, illetve a Kemenes Vulkánparkba is jóval olcsóbban válthat belépőt.

Számszerűsítve ez azt jelenti, hogy a Vulkán Gyógy- és Élményfürdőben 25 százalékkal olcsóbb a napijegy. Itt jegyeznénk meg azt is, hogy a Szállás.hu-n a fürdőnk értékelése 9,4 pont, ami nagyon jónak számít. Amit pedig a legtöbb utazó konkrétumként említ, amikor észrevételt ír, hogy Celldömölkön a kedvező árú jegy mellé komoly élmények is járnak. Az gyermekmedencék, a csúszdák, a strand, a szauna, a gyógyfürdő rész mind-mind kellemessé teszik az itteni kikapcsolódást – írják az oldalon.

De nem csak fürdőzni lehet kedvezményesen Celldömölkön, ha a Szállás.hu-n foglalunk szállást. A Kemenes Vulkánparkba szóló belépő is 30 százalékkal olcsóbban váltható meg.

És hogy mennyibe kerül nálunk egy wellness pihenés?

A fürdő mellett található négycsillagos JUFA Vulkán Fürdő Resort-ban egy éjszaka két főnek 28 ezer 800 forinttól indul. Ami ugyan kedvező ár, de még ennél olcsóbban is foglalhatunk szállást Celldömölkön. Íme, a Szállás.hu ajánlatai.

Ha pedig a fürdőről tudna meg többet, íme egy-két részlet.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020