Mennyit kell még várni a következő munkaszüneti napokra?

Ön is úgy van, hogy a szabadság végén már azt nézi, mennyi időt kell várnia a legközelebbi munkaszüneti napokra? Ha igen, nincs egyedül. Ami érthető, hiszen könnyű megszokni a jó dolgokat. Vagyis nem csoda, ha a munkába való visszatéréskor vágyakozunk még egy kis extra kikapcsolódásra.

Ha Ön is így van ezzel, nyugtassa magát azzal, hogy augusztus 20-a hétfőre esik, így ott lesz egy hosszú hétvége. Október 23-a pedig keddre. Ami azt jelenti, hogy négy napos lesz a hétvége. Sőt, november 1-je csütörtök, így rövid időn belül két négynapos hétvége is lesz az ősszel. Amiket összekapcsolva akár két hetes szabadság is összehozható. Hiszen a két munkaszüneti időszak között csak hat munkanap van. Ezért ha maradt még szabadsága, erre az időre mindenképpen tartalékoljon. És ne felejtsen el programokat is szervezni erre az időszakra. Próbáljon meg áldozni egy wellness pihenésre. Jöjjön el mondjuk hozzánk – akár több napra.

És hogy mi az, amiért érdemes Celldömölkre jönni az őszi szünetben is? Arra ez a pár éve készült videó adhat választ. Íme.

 

 

Hogy tetszett? Eljön hozzánk? Ha szívesen lazítana Celldömölkön és a Vulkánfürdőben az őszi hosszú hétvégéken, érdemes minél előbb szállást foglalni, ugyanis nagyon valószínű, hogy az idén ez az időszak az átlagnál is népszerűbb lesz, és hamar elfogynak a szabad szobák.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!