A fürdőzés mellett ilyen hosszú hétvégés programok várják Celldömölkön

Az idén ősszel két hosszú hétvége vár még ránk. Ráadásul most olyan szerencsésen alakulnak ezek, hogy mindkettő négy naposra nyúlik. Szóval kár lenne kihagyni a lehetőséget. Érdemes erre az időszakra tervezni valamilyen kiruccanást. Mondjuk egy celldömölki wellness hétvégét. Ehhez a Vulkánság oldalán találunk is tippeket. Vagyis, ha a fürdőzés mellett még más programokon is részt vennénk, érdemes elolvasni ezeket.

A két hosszú hétvégés tippek között olyan programok szerepelnek, mint a helyi piac meglátogatása, a Kemenes Vulkánpark Látogatóközpont és a Sághegyi Múzeum megtekintése. Aktív programként Ság hegyi vulkántúrát és Kissomlyó túrát ajánlanak. Érdekes program lehet továbbá Egyházashetyén a Berzsenyi Dániel szülőházában berendezett múzeum megtekintése, vagy egy Rába menti természetjárás. Ez utóbbira Celldömölktől nem messze, Ostffyasszonyfán van lehetőség. Ugyanitt, mármint a településen gokartozni is lehet.

A programok közül természetesen a fürdőzés sem maradhat ki. Akár a kikapcsolódás minden napjára időzíthetünk egy kis wellnesst.

Várjuk a Vulkánfürdőben! Jöjjön el Celldömölkre egy őszi hosszú hétvégés kikapcsolódásra!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!