A JUFA Vulkán Fürdő Resort is szerepelt az RTL Klub, az Év Hotele című műsorában

A Vulkánfürdővel közvetlenül átjárható négycsillagos JUFA Vulkán Fürdő Resortban forgatott az RTL Klub stábja a nyáron. Az Év Hotele című műsor augusztus végi adásában mutatták be azt, mennyi minden várja azokat, akik Celldömölkön, a Ság-hegy lábánál lévő hotelben szállnak meg.

A helyi attrakciókat, a fürdő és a szálloda szolgáltatásait egy, az első házassági évfordulójukat ünneplő pár “tesztelte”. Egyebek mellett kipróbálták, milyen megmártózni a Vulkánfürdő gyógyvizében és mit kínál a szállodával közös szaunavilág.

De a párunk nem csak a relaxálási lehetőségeket tesztelte, hanem a vizes élményeken túl kerékpározni, Ság-hegyi túrára is indult. A műsorban természetesen azt is megmutatták, hogy milyen szobában szállhattak meg a szolgáltatásokat tesztelő vendégek. Kiderült továbbá az is, hogy milyen ételkínálattal kényeztette el őket a hotel főszakácsa. Sőt, nem csak az derült ki, milyen remek fogások készülnek a szálloda konyhájában, hanem az is, hogy ki felel mindezért. A JUFA séfjével, Kertész Károllyal is beszélgetett a műsorvezető, illetve Klára Ágnes, a szálloda igazgatója is elmondott néhány, a szakmájához, a szállodához fűződő személyes történetet. Kíváncsi lenne a műsorra?

Itt megnézheti.

Ezen a linken pedig szavazni is lehet a celldömölki szállodára. Merthogy a műsor verseny is egyben. Az egyes adásokban bemutatott hotelek versengenek az Év Hotele címért.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020