Mennyivel került többe egy szaunázós jegy a Vulkánfürdőben?

Szaunázni jó, de nem mindig áldozunk arra, ha wellnesselni megyünk. Vajon az anyagiak miatt? Megnéztük, mennyivel kell többet fizetnünk Celldömölkön azért, ha a Vulkánfürdőben a fürdőzésen felül szaunáznánk is.

Nálunk 1550 forintba kerül a szauna napijegy, ha egész napos fürdőzésre megyünk. Ez az összeg a 2 ezer 400 forintos fürdőbelépő árához jön hozzá – legalábbis a felnőtteknek. Vagyis a Vulkánfürdőben még a szaunázással együtt sem kerül 4 ezer forintnál többet egy napijegy.

Ami a környező fürdők átlagáraihoz képest jóval kevesebb. Ráadásul még a relax élményből sem kell lejjebb adni. A gyógyvizes jakuzzi és a különféle termálmedencéken kívül van nálunk  finn, infra-, bioszauna és gőzfürdő is, sőt a szaunavilághoz tartozik egy nagy beltéri udvar, ahol remekül lehet hűsíteni egy szeánsz után. Illetve egy csodálatos, Ság-hegyre néző emeleti pihenőhely is várja itt a szaunázás után lazításra vágyókat.

De visszatérve az árakra. Ha csak négy vagy két órára érkeznél a fürdőbe, akkor is válthatsz szauna belépőt. Mindkét esetben 1100 forintot kell fizetni a fürdőbelépő mellé. Így az előbbi esetében – a fürdőzős és a szaunázós jegyért – 2 ezer 900 forintot, míg utóbbinál 2 ezer 440 forint kell fizetni.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!