Kösse össze a környékbeli szüreti programokat egy vulkánfürdős wellness-szel!

Ha ősz, akkor szüreti programok. A Ság hegy környékén ez legalábbis nem kérdés. Szeptemberben két ilyen esemény is lesz a Vulkánfürdő szomszédságában lévő településeken. Így akár a szüreti mulatozás is összekapcsolható egy fürdőzéssel.

  • Szeptember 22-én például szüreti vigadalmat tartanak Bögötén. Természetesen lesz bál is, de előtte még jelmezes felvonulásra is sor kerül.
  • A Sághegyi Szüreti Napokat pedig szeptember 28-án és 29-én tartják Celldömölkön. Lesz felvonulás, kirakodóvásár, koncertek. Szombaton este kilenc órától például az Ocho Macho lép fel.

Igaz, nem szüreti program, de ez is egy érdekes esemény:

Szeptember utolsó vasárnapján, a szív világnapján a Ság hegy kráterében emberek formázta szívvel szeretnék megrajzolni a VulkánSág szívét. Ha részese lenne az eseménynek, és tenne azért, hogy minél nagyobb legyen az élő szív, túrázzon el szeptember 30-án délután 4 órakor a Ság hegyre. De ne csak így demonstráljon a szív fontossága mellett, hanem tegyen a saját szíved egészségéért is. Jöjjön el rendszeresen hozzánk, töltődjön fel, relaxáljon nálunk, a Vulkánfürdőben!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!