Miközben gőzölög körülöttünk a termálvíz, a vízsugarak masszíroznak minket… – Relaxáljon ősszel is a kinti medencéinkben!

Úgy tűnik, már nem csak a naptár szerint érkezett meg az ősz. Az időjárás is kezd egyre hűvösebb lenni. Ami persze nem zárja ki azt, hogy a szabadtéren fürdőzzünk. Sőt. Gőzölgő termálvízben lazítani talán még hangulatosabb és kellemesebb is, mintha hőség lenne odakint. Szóval itt az idő a kinti termálvizes fürdőzéshez.

Ősszel és télen sem fázunk a kinti termálvizes medencében fürdőzve

Legalábbis a Vulkánfürdőben. Itt ugyanis 35-36 fokos a kinti medence vize. Ez a melegebb, klasszikus fürdőzős medence, ahonnan még a Ság hegy őszi látképe is megcsodálható. A megközelítés pedig a belső medencetérből lehetséges. A vízben sétálva, úszva juthatunk ki a kinti részlegre. Ami egyébként félig fedett, így ebben szemerkélő esőben, szelesebb időben is nyugodtan fürdőzhetünk.

De nem csak ez az egyetlen kinti, ősszel és télen is használható medence a Vulkánfürdőben. A wellness részleg épületeivel körülvett zárt udvari részen egy kisebb, vízi élményelemekkel rendelkező 34 fokos pezsgőfürdő is található. Ebben megintcsak nagyon hangulatos fürdőzni. Amikor gőzölög a gyógyvíz, minket pedig masszíroznak a vízsugarak, kivételes élmény.

Átélné ezt Ön is? Várjuk ősszel és télen is a Vulkánfürdőben!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!