Hogy miért wellness-szeljünk ősszel Celldömölkön? – Mutatunk öt érvet

Wellness-szelni egy klasszikus wellness hotelben is jó… De azért ott a legjobb, ahol egyszerű meleg víz helyett gyógyvízben tudunk fürdőzni. Ez lenne az első érv. Hiszen Celldömölkön saját forrásból tör a gyógyvíz a felszínre.

Ami kiváló a mozgásszervi problémák kezelésére. És ez a második érv. Hiszen ősszel az egyre hűvösebb hőmérséklet miatt többeknél fordulnak elő ízületi panaszok. Ezek nagy része hatékonyan kezelhető a Vulkánfürdőben. A harmadik érv, hogy a celldömölki élmények nem csak fürdőzésből állhatnak. Szemben sok wellness hotel kínálatával, itt tényleg van más kikapcsolódási lehetőség is. A vallási emlékek iránt érdeklődők a városban számos látnivalót találnak. Míg aki a kirándulást részesíti előnyben, túrázhat a Ság hegyre. A gasztronómia, a bor szerelmesei szintén jó helyre jönnek, ha Celldömölköt választják. A hegyen ugyanis rengeteg pince található. Ezek felfedezése remek program ilyenkor, ősszel. Amit akár kerékpárral is megtehetünk. Annak pedig, aki nem mozogna túl sokat, hanem inkább tudományos ismereteket gyűjtena – interaktív módon -, ott a Kemenes Vulkánpark Látogatóközpont.

A negyedik érv, hogy a Vulkánfürdő közvetlen szomszédságában található a Jufa Hotels négycsillagos szállodája. Ha itt szállunk meg, akkor fürdőzünk a Vulkánfürdő medencéiben, amikor jól esik. Ugyanez érvényes a szaunázásra is. Hiszen a szobáktól nem messze ott van a fürdő és a hotel közös szaunavilága – és ez az ötödik érv.

Hiszen egy szimpla wellness hotelben ritkán van ilyen nagy “szaunakínálat”. Ráadásul mi rendszeresen tartunk szeánszok is. Ami olykor tematikus, évszakhoz igazított. Ősszel még ilyenre is számíthat, ha eljön hozzánk.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020