Hogyan tegyük romantikus élménnyé a wellnesst?

A párunkkal wellness-szelni jó dolog, egy szimpla gyógyfürdőzés is nagy élmény. De az igazán romantikus kikapcsolódáshoz ennél azért több kell.

Egy pezsgőfürdőzés mondjuk kiváló indítása lehet a közös wellnessnek. Amit akár egy kényeztető masszázs követhet. A Vulkánfürdőben elérhető levendulás vagy csokoládés testkezelésnek valószínűleg minden hölgy örülne, a férfiaknak pedig egy egész testet átmozgató, lazító masszázs lehet az ideális. Aztán jöhet egy kellemes relaxálás a pihenőtérben, majd irány a fürdő szabadtéri gyógyvizes medencéje. Nagyon hangulatos az, amikor víz gőzébe burkolózva, a párunkkal összebújva tudunk egy kicsit itt relaxálni. De nem csak összebújásra, hanem mélyebb beszélgetésekre is alkalmas egy ilyen fürdőzés. Nyugodt környezetben sok minden átbeszélhető. Ezzel persze nincs vége a romantikus napnak. A közös szaunázást például kár lenne kihagyni. No meg az azt követő pihenőtéri lazítást. A fürdő szauna világának felső emeleti ablakai ugyanis a Ság hegyre néznek. Kivel mással gyönyörködnénk ebben a kilátásban, mint a párunkkal?

Aztán ha van még erőnk, a fürdőzés által felemésztett energiát egy közös vacsorával pótolhatjuk. Akár a Ság hegyen, mondjuk egy borkóstolóval egybekötve.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020