Milyen családi programokat szervezzünk a téli szünetre?

Hát persze, hogy vulkánfürdős kikapcsolódást. Hogy miért? Mert itt a család minden tagja feltöltődhet. Ráadásul nálunk jóval olcsóbb a fürdőbelépő, mint a környező fürdők többségében. Pedig a Vulkánfürdőben is található gyermekvilág, van nálunk is gyógyvizes medence, gyermek tanmedence, szauna, pezsgőfürdő, ezek mellett számos kényeztető szolgáltatás is kérhető.

Nézzük egy kicsit részletesebben a kínálatot!

Az öltözőkből kilépve a fürdő wellness részlegébe érkezünk. Ha innen jobbra indulunk, egy kültéri pezsgőfürdőt pillanthatunk meg. Ennek a vize 34 fokos, úgyhogy télen is nagyon kellemes itt fürdőzni. Aztán ha balra indulunk, egyből a gyógymedencékhez érkezünk. Először egy olyanhoz, aminek benti és kinti egysége is van. Szóval, ha úgy tartja a kedvünk, a vízen keresztül egy külső részre is kiúszhatunk. A víz hőmérséklete itt 36 fok.

A gyógyvizes medencével szemben található egy úszómedence, és ezen a részlegen van lehetősége a gyermekeknek pancsolni és a tanmedencében játszani és csúszdázni is. Az itteni medence vize 32 fokos.

Nem beszéltünk még a szaunavilágról. Ennek a megközelítéséhez az öltözőkből kiérve egyenesen kell haladnunk. Itt egy kapun átlépve a földszinten találunk gőzfürdőt, infra- és finn szaunát is. Az emeleten pedig egy pihenőtérbe jutunk, ahonnan kivételes kilátás nyílik a Ság hegyre. Csak nem hagyja ezt ki, ha nálunk jár…

És, hogy mennyibe kerül egy szünidei wellness a családnak a Vulkánfürdőben? Mutatjuk.

 

Családi napijegy (min. 3 fő, melyből 1 fő 4-14)Családi napijegy celli lakosoknak (min. 3 fő, melyből 1 fő 4-14)
Felnőtt2 000 FtFelnőtt1 300 Ft
Nyugdíjas1 400 FtNyugdíjas 900 Ft
Gyerek (4 – 14)1 100 FtGyerek (4 – 14)800 Ft
Diák (14 – 25) nappali tagozatos diákigazolvánnyal1 100 FtDiák (14 – 25) nappali tagozatos diákigazolvánnyal900 Ft

 

Jöjjenek el hozzánk a téli szünetben is!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!