Kinek lehet ideális karácsonyi meglepetés egy vulkánfürdős ajándék belépő?

Ha abból indulunk ki, hogy a felmérések szerint a felnőttek 45 százaléka inkább élményeket szeretne karácsonyra, mint valamilyen tárgyat, akkor elég széles a kör. De talán egy wellness utalvány a 40 évesnél idősebbeknél lehet telitalálat. Főleg egy vulkánfürdős ajándék belépő.

A mi kínálatunk ugyanis egyrészt a családosokat, az egészséggel kapcsolatban tudatosabban gondolkodókat és az idősödőket szólítja meg. A gyermeket nevelőket azért, mert van egy remek csúszdázós, pancsolós része a fürdőnek. Itt a kicsik szinte egész nap eljátszadozhatnak. A szülőknek pedig ott a pezsgőfürdő, a szauna világ, illetve számos egyéb wellness szolgáltatás. Itt végre ki lehet kicsit szakadni a hétköznapokból. Ennek a lehetőségnek pedig ki ne örülne manapság? A hétköznapi hajtás valószínűleg az aktív korosztály nagy százalékánál jellemző..

De az idősödők is bizonyára örömmel vennék, ha egy vulkánfürdős ajándékutalvánnyal lepnék meg őket. A celldömölki gyógyvíz ugyanis olyan összetevőket tartalmaz, amik kifejezetten kiválóak az öregedéssel járó ízületi panaszok kezelésére. Mindamellett, hogy gyógyít a víz, élményt is ad. Szülőknek, nagyszülőknek ennél ideálisabb ajándékot aligha tudunk javasolni.

Hogy döntött? Szívesen meglepné a szeretteit egy vulkánfürdős ajándék fürdőjeggyel? Ha a válasz igen, most 15 százalékot spórolhat is.

A részletekről érdeklődjön személyesen, vagy keressen minket online!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!