Ezért ajándékozzon vulkánfürdős élményt karácsonyra

Ön emlékszik rá, hogy tavaly vagy az előtt milyen tárgyi ajándékokat kapott karácsonyra? És arra, hogy az idén nyáron, vagy mondjuk egy évvel ezelőtt merre járt nyaralni? Valószínűleg a második kérdésre hamarabb tud válaszolni. Ami nem véletlen, hiszen az élményeket sokkal hosszabb időn át, olykor örökre megőrzi az elménk.

A tárgyi ajándékokra már nem emlékszünk ugyanígy. Ráadásul azok egy idő után elavulnak, tönkremennek, így pár év elteltével el is felejtjük, hogy egyáltalán léteztek.

Nem beszélve arról, hogy egy-egy, ajándéknak is beillő tárgy megvételére könnyebben áldozunk a hétköznapokon. Míg mondjuk egy wellnessre sokszor sajnáljuk a pénzt.

Vagyis, ha az ajándékozó oldaláról nézzük a dolgot: szinte biztos, hogy nagyobb örömet szerzünk egy olyan meglepetéssel, amire egyébként nem biztos, hogy költene a szerettünk.

Maradva a wellness példájánál: arról nem beszélve, hogy így még “egészséget” is adunk ajándékba. Hiszen a fürdőzéssel, a szaunázással elűzhető a stressz, a gyógyvíz pedig még az idősödéssel járó ízületi panaszok kezelésében is segít. Legalábbis egy, a Vulkánfürdőbe szóló meglepetés belépő ezt is kínálja. Úgyhogy szülőknek, nagyszülőknek kiváló ajándék lehet egy wellness utalvány.

De nem csak ezek az érvek szólnak a wellness utalvány mellett

Az ilyen ajándékot ugyanis mérettől, nemtől és gyakorlatilag életkortól függetlenül bárki élvezheti. Plusz, mivel a többség szeret fürdőzni, az is kizárt, hogy egy ilyen ajándékkal mellé nyúljunk. Meg hát a beszerzése sem komplikált, illetve annyit költünk csak rá, amennyit a pénztárcánk megenged.

Ön hogyan döntött? Vásárolna a szeretteinek vulkánfürdős wellness utalványt? Ha igen, írjon nekünk vagy jöjjön el hozzánk személyesen.

Ja, és még egy fontos érv. A wellness utalvány mellé 15 százalék kedvezmény is jár.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!