A szállodák ugyan megteltek, de egynapos fürdőzésre ettől még indulhatunk az ünnepek alatt

A szállodák ugyan megteltek már az ünnepi időszakra, de a wellnessről azért nem kell lemondani. Miért ne indulna egynapos fürdőzésre?

A korábbi rekord évekhez hasonlóan az idén karácsonykor is jelentős forgalom növekedéssel számolhatnak a hotelek. A Vulkánfürdővel közvetlenül átjárható négycsillagos JUFA hotelben sincs már szabad szoba. Ahogy a Szállás.hu írja: az idén 85 százalékkal nő a forgalom a december 22-26. közötti időszakban. A szállásközvetítő oldal azt is közölte, hogy az átlagos foglalási érték az idén 63 ezer forint. A vendégek többsége pedig 2 napot tölt ilyenkor a szállodában. Ahogy az más ünnepi időszakban is lenni szokott, a SZÉP-kártyával fizetők ezúttal is többet áldoznak a wellnessre. A Szállás.hu szerint 98 ezer forintot szánnak a szálláshelyre. És ahogy az a celldömölki JUFA hotel foglaltságából is látszik, az idén a négycsillagos hoteleket keresik a legtöbben. A foglalások harmada szól ilyen szállodába.

Láthatóan sokan terveznek fürdőzést az ünnepek alatti időszakra. Érthető, hiszen a wellness nem időjáráshoz kötött, illetve egy élményfürdőben életkortól függetlenül mindenki talál magának kikapcsolódási lehetőséget. Így van ez a Vulkánfürdőben. A gyógyvizes fürdőzésre vágyók kint és bent is lazíthatnak. Található nálunk jakuzzi, van egy óriási szauna világunk és egy gyermek részleg is. Illetve egy többsávos úszómedence is. Az extra szolgáltatásokról nem is beszélve. Sószoba, masszázs, relax részleg… Számtalan kikapcsolódási lehetőség várja a hozzánk érkezőket.

Szóval, ha a több napos év végi wellness nem is jön össze, a fürdőzésről azért ne mondjon le. Jöjjön el egynapos lazításra az ünnepek alatt (is)! Mutatjuk a nyitva tartást és az árakat.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!