Van egy szabad hétköznapja? – Miért ne töltené azt fürdőzéssel?

Főleg, hogy mindezt a Vulkánfürdőben akciósan is megteheti. A tavalyi évhez hasonlóan ugyanis az idén is tartunk hétköznapi fürdőnapokat. Ami annyit tesz, hogy ezeken a napokon kedvezményes áron lehet fürdőbelépőt váltani. Nézzük a konkrétumokat!

Minden héten két fürdőnapot tartunk, ezek a hétfő és a csütörtök. Ezeken a napokon jóval olcsóbb a belépés, mint  mondjuk hétvégén. A felnőtt fürdőbelépő például a 2 ezer 750 forint helyett csak 1390 forintba kerül. Gyakorlatilag 50 százalékos kedvezménnyel számolhatunk. Ugyanennyibe kerül a gyermek és a diák belépő is a hétköznapi fürdőnapokon.

Mi a helyzet a nyugdíjas belépőkkel?

Még ennél is olcsóbb a nekik kínált jegyünk. A nyugdíjas fürdőbelépő kedvezményes ára nincs ezer forint. Egészen pontosan 990 forint, ami a 2 ezer 200 forintos eredeti jegyárhoz képest óriás akciónak számít.

Talán érdemes elgondolkodni a lehetőségen, ugyanis a fürdőzésben semmi korlátozás nincs a fürdőnapokon sem. Ugyanúgy mehetünk úszni, kint és bent is gyógyfürdőzni, illetve pezsgőfürdőzhetünk is. Mindezeket tartalmazza az ár.

Várjuk hétköznaponként is a Vulkánfürdőben!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!