Diákoknak szóló játékot indított a Vulkánpark – Vulkánfürdős fürdőzéssel egybekötött osztálykirándulás a nyeremény

Február 11-éig még lehet jelentkezni a Kemenes Vulkánpark játékára. Egy vulkánfürdős kikapcsolódással egybekötött celldömölki osztálykirándulást lehet nyerni.

Mindehhez csak annyit kell tenniük a diákoknak, tanároknak, hogy a lehető több helyes választ adják a Vulkánpark honlapján feltett kérdésekre. Minél több pontot gyűjtenek, annál nagyobb lesz az esély a nyereményre. A játék egyébként már tavaly is nagy sikerrel futott, ezért gondolták úgy a szervezők, hogy az idén is meghirdetik. Hasonlóan vonzó nyereményekkel, mint egy éve. A nyertes osztály és két kísérőjük ingyenesen látogathatják meg a Kemenes Vulkánparkot, a Sághegy múzeumot, csobbanhatnak nálunk, a Vulkánfürdőben, kapnak meleg ételt és még az utazás költségeivel se kell nekik foglalkozniuk. Az egynapos kirándulás 2019. november 30-áig használható fel. A játékról minden részlet itt.

Fontos még tudni, hogy a szervezők által legötletesebb pályázat különdíjban részesül majd. Ami egy ingyenes látogatással egybekötött tárlatvezetés a Vulkánpark épületében.

További részletek

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!